Oldalak

 
 
SZÜLŐK KÖNYÖRGÉSE A SZŰZANYÁHOZ GYERMEKEIÉRT

Boldogasszony Édesanyánk, Tehozzád eljöttünk, Szűz Mária, sírva kérünk, hallgasd meg kérésünk. Hitetlen lett a világ népe, hallgatunk a bűnre, könyörögj a bűnösökért egek ékessége.

Nem kell mostan az imádság, sem az Isten háza, gyermekeink oly keveset járnak a templomába. A gyerekek nem értik meg a szülők imáját, kinevetik a szülőket, ha imádkozni látják.

Gyermekeink nagyon eltévedtek, nem is hiszik, nem szeretik mostan a jó Istent. Nem akarnak imádkozni, se templomba járni. Gyermekeink nem akarnak a jóra hallgatni.

Nem szeretik, nem tisztelik szívből a szülőket, szomorúságot, bánatot adnak a gyermekek. Fájó szívvel, könnyes szemmel a szülők így kérnek: Mentsd meg gyermekeink lelkét, Boldogasszony édes!

Megtört szülők zokogva jönnek hozzád, Mária, oltárodnál könnyeik hullanak az eltévedt gyermekekért, most így imádkoznak: Szűzanyánk a jó útra vezesd őket vissza.

Most már tudjuk, Édesanyánk, miért sírsz, könnyezel, jó Szűzanyánk, ne könnyezzél, nincs elveszve minden. Gyermekeink megjavulnak, fognak imádkozni, vasárnap is újra fognak a templomba járni.

Ha Te közben imádkozol Szent Fiadnál értük, biztosan meghallgatja kérésedet! Amen.
 
Forrás ~ Internet