Oldalak


 GYERMEKÉT VÁRÓ ÉDESANYA IMÁJA

Mindenható és szerető Istenem, mennyei Atyám! Tudom, hogy az élet tetőled van, Te rendelted el, és a Te akaratod szerint való az, hogy az asszony gyermeket szülhet. Hozzád imádkozok, megköszönöm hozzám való jóságodat és teljes szívemből áldalak azért, hogy részese lehetek annak a boldogságnak, hogy életre vigyek egy piciny magzatot. Minden perc boldogság számomra mikor rágondolok drága ajándékodra, mikor érzem jelenlétét, növekedését. Kérlek, adj nekem testi és lelki erőt, kitartást, de legfőképpen könyörgök áldásodért. 
 
Áldj meg engem, családomat, áldott állapotomat. Mikor lehangoltság vesz erőt rajtam, amikor nyugtalan éjszakák, fájdalmas hánykolódások, lelki kétségek, szorongattatások jönnek reám, ne hagyj magamra, ne hagyj el engem, hanem vigasztalj, vidámítsd meg lelkem és jóságodat tanítsd meg nekem. Írd be szívembe, hogy te hatalmas vagy és minden szükségemben megsegítsz. 
 
Irgalmas vagy, senkit el nem vetsz magadtól aki benned bízik. Könyörülő vagy, meghallgatod a könyörgéseket és letörlöd a könnyeket. Hűséges vagy, nem hagysz el soha, és erőt adsz a küzdelemre. Mindezekkel biztass engem, hiszen boldogan várom gyermekem, de az élet hordozásának megvannak a testi következményei, fájdalmai. Akaratlanul is jön idegesség, megmagyarázhatatlan hangulatok, indulatok amelyek ha elragadnának, légy segítségemre, segíts megnyugodni, és bocsáss meg nekem, ne ítélj meg azokért. 
 
Taníts meg engem arra, hogy napjaimat keresztyéni vidámsággal, teljes megnyugvással sőt, bizakodó örömmel tölthessem. A szülés közelgő óráit bátor és benned bizakodó lélekkel várhassam, és légy velem, állj mellettem amikor az idő eljön. Segíts, hogy a szülés fájdalmait csendesen és állhatatosan elviseljem. Add, hogy végül egészséges gyermeket szülhessek, és a kis újszülöttet egészségben és boldogan ölelhessem, dédelgessem, férjemmel és családommal. Amen.
 
Forrás ~ Internet