Oldalak


IMÁDSÁG UNOKA SZÜLETÉSÉRE

Mennyei Atyám Jézus Krisztusban! Hálaadással és dicsőítéssel állok Előtted,  Te az embert - és benne engem is - bevontál teremtő hatalmadba. Részese lehetek az új élet teremtésének, és az életemben már a második generáció születik a Te ajándékodként. 

Köszönöm, hogy a földi teremtményeid legértékesebb, legdrágább teremtményét az embert, kisgyermekként szüleire bízod, és a szülők mellett mi nagyszülők is részesülünk a Te ajándékod örömeiben, áldásaiban egy kisgyermek érkezésekor. 


Kérlek Uram, hogy mi nagyszülők a magunk pozícióját megértve tudjunk áldásul lenni a családban, segíteni ahol szükség van ránk, és betölteni a Te Igéd parancsát: elmondani mily nagy vagy Te! 


Milyen nagy a kegyelmed, amellyel életünkről és benne erről a most születő kisgyermekről is jót terveztél. Terjeszd ki mindenkor áldó kezed a növekvő csöpp unokámra,  hordozd életét kegyelmed szerint! 


Rakj le Uram útjelzőket számára, amelyek Hozzád vezetik,  kérlek Atyám lehessek én is egy ezek közül az útjelzők közül.  Óvd meg az unokáimat, a szülőket Uram a Sátán minden gonosz mesterkedésével szemben, add Lelked vezetését, hogy bölcsen tudjanak az élet minden helyzetében dönteni jó és rossz között. Amen.


Forrás ~ Internet