OldalakIMÁDSÁG UNOKA SZÜLETÉSÉRE

Mennyei Atyám Jézus Krisztusban!Hálaadással és dicsőítéssel állok Előtted, Te az embert - és benne engem is - bevontál teremtő hatalmadba. Részese lehetek az új élet teremtésének, és az életemben már a második generáció születik a Te ajándékodként.

Köszönöm, hogy a földi teremtményeid legértékesebb, legdrágább teremtményét az embert, kisgyermekként szüleire bízod, és a szülők mellett mi nagyszülők is részesülünk a Te ajándékod örömeiben, áldásaiban egy kisgyermek érkezésekor. Kérlek Uram, hogy mi nagyszülők a magunk pozícióját megértve tudjunk áldásul lenni a családban, segíteni ahol szükség van ránk, és betölteni a Te Igéd parancsát: elmondani mily nagy vagy Te!

Milyen nagy a kegyelmed, amellyel életünkről és benne erről a most születő kisgyermekről is jót terveztél. Terjeszd ki mindenkor áldó kezed a növekvő csöpp unokámra, hordozd életét kegyelmed szerint! Rakj le Uram útjelzőket számára, amelyek Hozzád vezetik, kérlek Atyám lehessek én is egy ezek közül az útjelzők közül. Óvd meg az unokáimat, a szülőket Uram a Sátán minden gonosz mesterkedésével szemben, add Lelked vezetését, hogy bölcsen tudjanak az élet minden helyzetében dönteni jó és rossz között. Amen.
 
Forrás ~ Internet